full
border
http://www.ruudhamel.nl/wp-content/themes/anya-installable/
http://www.ruudhamel.nl/
#0055A8
style2
06 - 242 082 77
Hooipolderweg 15, 2635 CZ Den Hoorn

Bedrijfs FotografieBedrijfsfotografie

Ondanks dat met de intrede van het digitale tijdperk fotografie eenvoudiger lijkt te zijn geworden, is niets minder waar. Fotografie is en blijft een vak op zich, waarbij kennis van achtergrond, camera, belichting en setting een grote rol speelt. De algemene term bedrijfsfotografie omvat verschillende soorten foto’s, van werknemersportretten tot fabrieksoverzichten. De meeste bedrijven begrijpen wel het belang van fotografische beelden, maar pakken dit vaak te amateuristisch aan. Ons team van ervaren fotografen kunnen uw bedrijf de professionele uitstraling geven die uw bedrijf waard is.
Productfotografie

Voor de zakelijke markt beschikt ons bedrijf daarom over tal van mogelijkheden, waarmee u uw bedrijf via hoogwaardig fotomateriaal op zeer professionele wijze in de markt kunt zetten. Zo zijn wij gespecialiseerd in productfotografie in het algemeen, maar in planten- en bloemenfotografie in het bijzonder. Dit laatste is met name interessant voor bedrijven werkzaam in de tuinbouwsector, die regelmatig het verzoek krijgen fotomateriaal ter beschikking te stellen aan bijvoorbeeld exporteurs of veilingorganisaties (beeldveil-foto’s). Natuurlijk kunt u door ons geschoten afbeeldingen ook uitstekend gebruiken voor communicatiemiddelen als folders, brochures en websites.

Advies en begeleiding

Wilt u zelf aan de slag op het gebied van (product)fotografie? Ook in dat geval staan we u bij. Wij zijn een gecertificeerd cursuscentrum en adviseren en begeleiden bij het kiezen van de juiste camera, fotobewerkingsoftware, studio-inrichting, opname- en belichtingstechnieken, locaties et cetera.


paged
Berichten laden...
link_magnifier
#ACAAAA
on
fadeInDown
loading
#ACAAAA
off