full
border
http://www.ruudhamel.nl/wp-content/themes/anya-installable/
http://www.ruudhamel.nl/
#0055A8
style2
06 - 242 082 77
Hooipolderweg 15, 2635 CZ Den Hoorn

Sierteelt Fotografie


Met de fotostudio, die wij snel voor u op de tuin kunnen verzorgen en inrichten, kunt u razendsnel kwalitatief goede foto’s maken. Wij hebben een samenwerking met 6 software bedrijven die EAB verzorgen in combinatie met een foto-module. Wij leveren, installeren en verzorgen desgewenst de koppeling naar uw EAB pakket.

De samenwerkende bedrijven zijn momenteel:

  • SDF-Effice Software
  • Anteater
  • SDF
  • Leo Olsthoorn Automatisering
  • Novasoft
  • Vissertek

Hoe werkt het?

Wij verzorgen fotostudio’s op maat. De gewenste ruimte is 3×3 meter. Als u wilt kijken hoe een studio eruit ziet, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zorgen voor een goede referentie bij u in de buurt. Heeft u echter geen ruimte, dan kunnen wij ook complete studio’s plaatsen. De FloraPhoto Unit. Wij hebben diverse units voor bloemen in blik, bloemen in doos en uiteraard ook planten .Liever uitbesteden?
Geen plek voor een eigen studio of liever geen omkijken naar? Ruud Hamel Fotografie beschikt over een van de modernste studio’s in Nederland. Wij helpen u graag verder!

Interesse?
Bent u benieuwd naar de studio oplossingen, neem dan gerust contact op met Ruud Hamel.

Wilt u uit uw regio een paar referenties ontvangen, dan kunt u ons altijd een mail sturen. Wij zorgen dat er contact gelegd wordt met het te bezoeken adres.

paged
Berichten laden...
link_magnifier
#ACAAAA
on
fadeInDown
loading
#ACAAAA
off